کتاب «ماهیت پول» به کتابخانه سازمان بورس رفت

پول یکی از فناوری‌های اجتماعی اساسی بشر است که در کنار نوشتن و حساب کردن، از پایه‌های شکل‌گیری نخستین جوامع در هزاره سوم پیش از میلاد محسوب شده، امروزه بدون اغراق چرخ دنیای جهانی شده را می‌چرخاند. هر نظریه درباره پول باید پاسخ های قانع کننده‌ای به سه پرسش در هم تنیده، ارائه کند: پول چیست؟ از کجا می‌آید یا چگونه وارد جامعه می‌شود؟ و ارزش آن چگونه کم یا زیاد می‌شود؟

به گزارش بیداربورس، کتاب «ماهیت پول» نوشته جفری اینگام ترجمه اصلان قودجانی، حسین درودیان و علی نصیری اقدم توسط انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) در ۳۰۴ صفحه منتشر شده است که قسمتی از آن را در بالا خواندید. بخش اول این کتاب به بررسی پاسخ هایی می پردازد که در سنت های اصلی علوم اجتماعی به پرسش های فوق داده می شود و در بخش دوم به تاریخچه و تحلیل های تاریخی و تجربی پرداخته شده است. کتاب حاضر به نحو شاخصی خود را در جایگاه بهترین مرجع برای یک رویکرد انتقادی عالمانه در برابر نظریه اقتصادی متعارف در حوزه پول معرفی کرده است. نویسنده از منظری جامعه شناختی، تاریخی و در عین حال اقتصادی به مقوله پول نگریسته است و گام را از تبیین ماهیت پول فراتر گذاشته و به نقش و اهمیت بنیادین آن در اقتصاد مدرن به مثابه یک رکن پرداخته است، نقشی که در رویکرد متعارف تخت عناوینی نظیر خنثایی پول، خوار و خفیف شده است.

این کتاب اخیرا به مجموعه کتاب‌های کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است. این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایه گذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سال‌های پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصی‌ترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت.

ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۶۷۹۴ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)، ۵۳۴۵ عنوان کتاب فارسی، ۳۰۲۸ عنوان پایان‌نامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزه‌های بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۸۴۱۹ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرم‌افزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزارهای نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.

علاقه مندان جهت جستجو در منابع کتابخانه می توانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۴۰۸۳۱۹۱ تماس بگیرند.

آدرس کتابخانه: خیابان حافظ پایین تر از خیابان جمهوری نبش خیابان هاتف ساختمان بورس طبقه ۴.

کد خبر 17950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =