افشای مجموع رقم قرارداد سرخابی‌ها کفایت می‌کند

حسین قربان‌زاده در واکنش به اعلام مجموع قرارداد تیم‌های استقلال و پرسپولیس به جای رقم قراردادها، گفت: الزامی برای افشای رقم قراردادها وجود ندارد و اعلام مجموع آن کفایت می‌کند.

به گزارش بیدار بورس، رئیس سازمان خصوصی‌سازی در یک گفتگوی تلویزیونی در پاسخ به این سوال که شما پیش از این اعلام کرده بودید ارقام قرارداد بازیکنان و مربیان پرسپولیس باید اعلام شود اما الان مجموع رقم قراداد دو باشگاه اعلام شده است، گفت: هیچ وقت الزامی برای افشای متن قرادادها عنوان نشده بود، بلکه با توجه به توافق سازمان بورس، وزارت ورزش، باشگاه ها و سازمان خصوصی‌سازی، الزام شده بود که مجموع ارقام بازیکنان و کادر فنی به صورت جداگانه اعلام شود.

قربان‌زاده افزود: الزام مذکور آغاز راه برای باشگاه‌داری حرفه‌ای است تا بقیه باشگاه‌ها هم به این پروسه شفافیت بپیوندند، آن زمان الزام برای همه معنا دارد، اما الان افشای همین مجموع ارقام کفایت می‌کند.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه اعلام مجموع رقم قرارداد بازیکنان و مربیان آغازی بر شفافیت در فوتبال است، خاطرنشان کرد: هر دو باشگاه این ارقام اعلام را کرده‌اند، در سایت کدال که نگاه کردم اطلاعات پرسپولیس بارگذاری شده بود، استقلال هم فردا اطلاعاتش را نهایی می‌کند تا پروسه بازگشایی نماد هم آغاز شود.

قربان‌زاده در واکنش به پاسخ به این سوال که اگر عدد اعلامی باشگاه‌ها برای مجموع رقم قراردادها غیر واقعی باشد، تاکید کرد: در این صورت حتما با این باشگاه ها برخورد می‌شود. هر کسی که در سایت کدال اطلاعات مالی را افشا می‌کند و بعد مشخص شود که رقم اعلام شده نادرست بوده است، ضمانت اجرایی سنگینی برای هیئت مدیره دارد و نماد باشگاه بسته می‌شود و شرکت‌هایی که در بورس فعالیت می کنند تعلیق می‌شوند.

وی افزود: این دو باشگاه بورسی شده‌اند و این مسئله هم مزایا هم از بابت تخلفات عواقب سنگینی دارد، ضمن اینکه ما به رقم کلی که دو باشگاه اعلام کرده‌اند اکتفا نمی‌کنیم، یک نسخه از تمام قراردادها با تمام جزئیات به صورت محرمانه هم به سازمان خصوصی‌سازی و هم بورس داده می‌شود تا راستی‌آزمایی انجام شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به برخورد با تخلفات، تاکید کرد: سازمان بورس راسا هیئت رسیدگی به تخلفات دارد، ضمانت‌های دو باشگاه به جریان می‌افتد و مرجع رسیدگی هم در سازمان هست و ما هم البته از باب اینکه بخشی از سهام هنوز در اختیار دولت هست، برای صدور مجوزهای بعدی‌شان برخوردهای لازم را خواهیم داشت.

قربان‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا سقفی برای هزینه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تعریف شده است، خاطرنشان کرد: سقفی برای هزینه کرد تیم‌ها وجود ندارد، اما ۳۵۰ میلیارد تومان پرسپولیس و ۳۵۹ میلیارد استقلال که از منابع حاصل از افزایش سرمایه به دست آمد، سقفی برای برداشت و هزینه کرد آن وجود دارد و از این رقم می‌توانند تنها در سرمایه‌گذاری، بازارگردانی و پرداخت بدهی‌های معوقه استفاده کنند و فقط از مزایا و سود ماهانه آن ارقام، باشگاه می‌تواند برای هزینه‌های جاری استفاده کند.

وی افزود: این سود چیزی حدود ۴ میلیارد تومان در ماه است که منافع حاصل از افزایش سرمایه است اما پول آنچه که مردم و اشخاص حقوقی به عنوان سهام خریده‌اند باید صرف سرمایه‌گذاری بلندمدت شود که در کمیته مصارفی که مدیرعامل و معاون ورزش حضور دارد، درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه باشگاه درآمدهایی که از طریق اسپانسرینگ، تبلیغات محیطی و ... به دست می‌آورد را می‌تواند برای خرید بازیکن، مربی هزینه کند و این ایرادی ندارد، گفت: در صورت‌مالی شش ماهه و سالانه باشگاه این موارد اما با جزئیات باید درج شود و نشان بدهد که سود و زیان باشگاه به چه ترتیب بوده است.

قربان‌زاده افزود: آنجا حسابرس بررسی می‌کند و بعد مجمع تشکیل و مشخص می‌شود که در این شش ماه یا یک سال، چه اتفاقی برای این باشگاه یا شرکت افتاده است و نتیجه آن اصلاح موارد پیشین خواهد بود و اگر کسی تخلف کرده باشد توسط حسابرس و مجمع به آن رسیدگی می‌شود.

وی در پایان درباره اینکه ارقام اعلام شده توسط دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قبل از جذب بازیکنانی مانند قادی و لوکادیا بوده است و هزینه جذب این دو بازیکن اضافه نشده است، گفت: در این باره پرسپولیس اصلاحیه زده است و در سایت کدال افشا کرد و استقلال هم اصلاحیه‌ آن را امروز در سایت افشا می‌کند.

کد خبر 20539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =